İçeriğe geç

But Gullüm Ne Demek

Lubunya but ne demek?

Lubunca, Labunca veya Labunyaca, Türkiye’deki LGBT bireyler tarafından kullanılan bir jargon türüdür. Lubunca’ya göre, LGBTI+ bireylere “Lubunya” denir ve konuştukları dil Lubunca olarak adlandırılır, ancak bugün Lubunca yalnızca trans kadınların değil, aynı zamanda birçok LGBTI+ bireyin konuşabildiği bir jargon haline gelmiştir.

Lubunca tikel ne demek?

Favorilerinize ekleyin Kardeşim, kızma, yazımıza sadık kal! Eğer söylediklerimizi anlamıyorsan, muhtemelen konuşamıyorsundur.

But belde ne demek?

Balamoz: Alt. Şehir: Para. Cici: Sperm. “Ama” olumlu bir sıfattır.

Lubunca madi ne demek?

madi: kötü, huysuz, kirli, çirkin, sorun, delilik.

Bana gullümü getir ne demek?

Bu günlerde en sevdiğim kelime gullum. Eğlence, şaka ve telaş anlamına geliyor. Son yıllarda gülmek ve eğlenmek giderek zorlaşırken, bizi demoralize eden her birkaç saatte bir yeni gelişmeler yaşanırken, eğlenmek artık kötü bir durum gibi görünüyor. Eğlenmemiz, yaygara koparmamız ve inat olsun diye yaygara koparmamız gerektiğini söylüyorum.

Madilik yapmak ne demek?

Madilik kelimesi çoğunlukla “madilik” şeklinde kullanılmaktadır ve “kötülük”, “kötülük yapmak” anlamlarına gelmektedir.

Laco ne demek?

laco – İngilizce sözlük. Latince (Çingene) laco kelimesinden ödünç alınmış bir kelimedir ve “iyi, güvenli” anlamına gelir.

Lubunca cıvır ne demek?

Mesela “Civır” “cis kadın” anlamına geliyor.

Dehre ne demek argo?

Dehre: Odun kesmeye yarayan, ucu eğri demir alet. El baltası ve nacak olarak da kullanılır. Dalgın: Düşüncesiz, aklına geleni söyleyen, sözlerinin yerini bilmeyen.

Minco ne demek argo?

– Minco ne demek? – Minco kadın demek… – Bilmiyorum, hoşuma giderdi. Yanındaki kadınlar çok tatlı olurdu.

Argoda cıvır ne demek?

Asi, çapkın genç kızlar için kullanılan bir argo terim.

Kuir ne demek ekşi?

Günümüzde eşcinsel hakları gibi konularda sıklıkla “eşcinsel” anlamında kullanılmaktadır ve hiçbir saldırgan anlamı yoktur.

Putka ne demek?

Vajina. Kırmızı Şemsiye Cinsel Haklar ve Sağlık Derneği’nin yayınladığı Trans Kadın Seks İşçilerinin Dilinden Şiddet Hikayeleri kitabının Lubuncu Sözlüğü bölümünden alınmıştır, Kemal Ördek’in röportajı/derlemesi.

Digin ne demek?

yemeye başla, çök: dal!

Koliler ne demek?

Mal veya ürünlerin taşındığı kutulara paket denir.

Quer ne demek LGBT?

Queer veya queer, heteroseksüel veya cisgender olmayan kişiler için kullanılan bir şemsiye terimdir. LGBT’yi yeniden tanımlamak; sosyolojik, entelektüel ve politik gelişmelerinin yanı sıra cinsel yönleriyle de tarihsel ve kültürel gelişimini açıklayan bir teoridir.

Lubunyalık ne demek?

Lubunya: Eşcinsel erkek. Bir süre sonra kelimeler türetildi (Lubunca, Lubunyalik, vb.) ve kapsam tüm eşcinselleri kapsayacak şekilde genişletildi. Koli – Koli: seks haline geldi.

Lubunya nereden gelir?

lubunya – Nişanyan sözlüğü. Rusça lyubimaya любимая, “sevgili” kelimesinden ödünç alınmış bir kelimedir. Bu kelime Rusça lyubit’ любить “sevmek” fiilinden türemiştir.

Concon ne demek argo?

İngilizceden dilimize giren con con kelimesi zengin ve şımarık anlamına gelir. Çoğunlukla gayriresmi konuşmalarda kullanılan bu kelimenin diğer anlamı taklitçidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kızıl Escort