İçeriğe geç

Çukur Hangi Platformda

Çukur dizisi nerede?

ÇUKUR DİZİSİ NEREDE OYNANIYOR? Çukur dizisi İstanbul’da çekiliyor. Dizinin sahnelerinin çoğu Fatih ilçesinin Balat semtinde çekiliyor. Ayrıca Tarlabaşı Bulvarı’nda çekilen dizinin ilk bölüm sahneleri yurtdışında çekildi.

Çukur dizisi hangi diziden uyarlama?

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’ dizisinin Romanya uyarlaması olan ‘Groapa’, Pro TV’de yayınlandı.

Çukur dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

TVÇukur / Kanalı görüntüle

Çukur kaç yıl sürdü?

Bu yazımızda Show TV’de 2017-2021 yılları arasında yayınlanan Türk aksiyon ve drama televizyon dizisi Çukur’un bölüm listesini bulabilirsiniz. Dizi toplam 4 sezon sürmüş ve 131. bölümüyle final yapmıştır.

Çukur bölümleri nereden izlenir?

Çukur – Tüm bölümler .tr’de!

Çukur gerçekte hangi mahallededir?

Dizinin çekimleri İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Balat semtinde gerçekleşiyor.

Çukur en çok hangi ülkede izleniyor?

Oyuncuları oldukça popüler olan Çukur dizisinin Afganistan’da çok sayıda hayranı bulunuyor. Tolo TV’de yayınlanan dizi ülke çapında reyting rekorları kırıyor ve dizinin etkisi sokaklarda hissediliyor.

Çukur dizisi kimin hayatını anlatıyor?

Oğlu Ali Özbir, Çukur dizisindeki karizmatik baba rolündeki İdris Koçovalı karakterinin ünlü Kürt zalimi İdris’in hayatından esinlendiğini doğruladı.

Çukur dizisinin başrolü kimdir?

Aras Bulut İynemli, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Beşiktaş Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği Fakültesi’nde okudu.

Çukur finalde Yamaç öldü mü?

Çukur’un son bölümünde Yamaç havuzdan çıkarılmış ve son anlarında ölümünden sonra Çukur’da neler olacağını hayal etmişti. Çukur’un unutulmaz galası! (Uzatılmış versiyon) Çukur, bir saat süren ve adına yakışır şekilde muhteşem bir son akşamla ekranlara veda etti.

Çukur nasıl bitti?

Asıl sürpriz ise İdris Koçovalı oldu. Yamaç, yıllar sonra ailesindeki kadınların hayatını kurtarmak için öldürmek zorunda kaldığı babası İdris’le karşılaştı. Çiftin kucaklaştığı sahne izleyicileri duygulandırdı. Çukur’daki trajik ölümleriyle büyük üzüntü yaşayan Sena ve Yamaç yeniden bir araya geldi.

Çukur nerenin ilçesidir?

Çukur, TunceliÇukurÇukur Çukur’un konumu TunceliÜlkeTürkiyeİlTunceliİlçeMerkez11 hat daha

Çukur yaş sınırı kaçtır?

Meg 2: The Trench / Meg 2: The Trench Yaş sınırlaması: 13 yaş ve üzeri izleyiciler için uygundur. Şiddet ve korku öğeleri içerir. Olumsuz bir örnek teşkil edebilecek davranışlar içerir.

Çukur neyi anlatıyor?

Platonov, 1930’da yazdığı Çukur’da, Sovyetlerin Ekim Devrimi’nden sonra yaratmaya çalıştığı yeni toplumsal hayatı ve karakterler aracılığıyla yeni insanın psikolojisini anlatır. Roman, Voshov’un özel hayatının otuzuncu yıldönümü dolayısıyla çalıştığı küçük makine fabrikasından kovulmasıyla başlar.

Çukur Yücel kaçıncı bölümde öldü?

34. bölümde öldüğü sanılan Yücel, (Tansu Biçer) Akın Koçavalı (Burak Dakak) sayesinde kurtuldu. Yücel’in intikamı sert oldu.

Çukur hangi mahalleyi anlatıyor?

Çukur dizisi Fatih’in Balat semtinde çekiliyor. Aslında Koçova Mahallesi veya Çukur Mahallesi diye bir yer yok, diziye ismini veren de bu.

Çukur nerenin ilçesidir?

Çukur, TunceliÇukurÇukur Çukur’un konumu TunceliÜlkeTürkiyeİlTunceliİlçeMerkez11 hat daha

Yamaç’ın evi nerede?

Efes harabeleri sınırları içerisinde yer alan Yamaç Evleri, antik kentin Roma dönemine ait yedi evden oluşan bir yerleşim alanıdır. Çok iyi korunmuş olan bu evler, Bülbül Dağı eteklerinde teraslar üzerine inşa edilmiştir.

Çukur en çok hangi ülkede izleniyor?

Oyuncuları oldukça popüler olan Çukur dizisinin Afganistan’da çok sayıda hayranı bulunuyor. Tolo TV’de yayınlanan dizi ülke çapında reyting rekorları kırıyor ve dizinin etkisi sokaklarda hissediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir